Eddwin » Specials » Fifa 15
Informatie van A tot Z

Informatie over cheats, generators en coins kopen in FIFA 15

Informatie over cheats, generators en coins kopen in FIFA 15 De voetbalgame FIFA 15 is uitgekomen op 23 september 2014 in Amerika en op 25 september in Europa. Het is een populair voetbalspel dat al jaren wordt uitgebracht door EA Sports, een divisie van EA Games. In FIFA 15 is het onderdeel Ultimate Team het meest populair onder de spelers. De speler moet kaarten kopen met daarop spelers en munten (coins) verzamelen of kopen. FIFA 15 kan ook gewoon tegen de computer worden gespeeld of tegen elkaar als vriendschappelijke wedstrijd. Waar kun je goedkope FIFA FUT coins kopen? Werken de cheats voor FIFA wel? Hoe kun je miljoenen coins verdienen met handelen?

FIFA, het voetbalspel

FIFA is een voetbalsimulatiespel dat ontwikkelt is door het bedrijf EA Canada en uitgegeven door Electronic Arts. Deze uitgever is ook bekend van games als The Sims, Sim City, Command & Conquer en de hele serie games genaamd Battlefield. FIFA 15 (2015) kan gespeeld worden op de volgende consoles en platformen:
 • Sony PlayStation 3, 4 en Vita
 • Xbox 360 en One
 • iOS (iPad, iPhone)
 • Nintendo 3DS
 • Wii
 • Microsoft Windows, PC
 • Android toestellen (tablet en smartphone)
 • Windows Phone

Ultimate Team

In ultimate team moet je kaarten kopen op de veiling met coins (munten) of spelerpacks kopen waar meerdere spelers inzitten. De munten kun je verdienen met het winnen van wedstrijden, bekers en titels, of kopen voor de Xbox, PS3, PS4 en iOS. De kaarten, die je van de munten koopt, zijn speelbare spelers. Deze spelers kunnen worden ingezet om wedstrijden tegen andere spelers of tegen de computer te spelen. Als je een wedstrijd wint krijg je munten om zo betere en nieuwe spelers te kopen.

Coins, de munteenheid van FIFA Ultimate Team

Al sinds de eerste versie van FIFA Ultimate Team (FUT) is de munteenheid de ‘coin’. Met deze coins kun je spelers kopen, handelen op de transfermarkt en je team zo goed mogelijk maken. Hoe beter je team, des te meer coins je gaat verdienen met het winnen van wedstrijden en toernooien. Coins kun je zelf makkelijk verdienen in het spel, maar je kunt ze ook kopen voor echt geld. Zonder coins kun je helemaal niets in Ultimate team!

Career

Je kunt een manager of speler carrière starten in FIFA 15. Als speler kun je jezelf opwerken naar een topclub als Real Madrid of Barcalona om daar de sterren van de hemel te spelen en diverse awards te winnen. Als manager kun je iedere club onder je hoede nemen en daar veel voor bepalen op het gebied van formatie en transfers. Zo moet je de beste spelers voor je team zien te winnen om mee te kunnen dingen om de grote prijzen als de beker en de Champions Cup.

De vijf beste competities in FIFA 15

De vijf beste speelbare competities in FIFA 15 Career en Ultimate team zijn volgens fans"
 • Liga BBVA, Spanje (Primera División)
 • Bundesliga, Duitsland
 • Serie A, Italië
 • Ligue 1, Frankrijk
 • Premier League, Engeland

Leuke en uitdagende teams om een career mee te starten

Volgens een poll van een bekende website over FIFA zijn de volgende vijf teams het meest uitdagend en het leukste om een career mee te beginnen:
 1. Real Betis – Liga Adelante – Spain
 2. Portsmouth – League 2 – England
 3. AJ Auxerre – Ligue 2 – France
 4. Southampton – Barclays Premier League – England
 5. Fortuna Dusseldorf – 2.Bundesliga – Germany
Posities in FIFA games

Posities in FIFA games

In het voetbalspel FIFA kun je spelers kopen of direct met een team spelen. Spelers hebben een voorkeurspositie op het veld, dit kan bijvoorbeeld CM, GK, CAM, CF en ST zijn. Een speler op een verkeerd…

FIFA Ultimate Team (FUT) coins verkopen

Wie in FIFA Ultimate Team (FUT) een teveel heeft aan coins (de in-game valuta, het FIFA geld), kan besluiten om deze munten te verkopen voor echt geld (euro of dollar). Je moet hier echter wel miljoen…
FIFA Ultimate Team 15: Soorten kaarten

FIFA Ultimate Team 15: Soorten kaarten

FIFA Ultimate Team wordt afgekort als FUT 15 en is het meest populaire onderdeel van het spel FIFA 15. In dit onderdeel is het de bedoeling om met de juiste spelers (kaarten) het beste team mogelijk t…
Gepubliceerd door Eddwin op 15-10-2014, laatst gewijzigd op 11-10-2016. Het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Schrijf mee!